NT air filter mask

“Khẩu trang lọc khí cao cấp NT là nhà cung cấp khẩu trang lọc khí đầu tiên tại Việt Nam. Chúng tôi cung cấp dust masks, loại bỏ hầu như 100% các hạt bụi siêu mịn, khí độc và các loại vi khuẩn trong không khí gây hại cho sức khỏe của con người. Chúng tôi là nhà phân phối cho Japanese Pitta mask, Xiaomi airpoplight mask and types dust masks other. All products are standard and convenient to use to protect you from environmental pollution. Protecting your lungs is our responsibility. "

Toxic chemical environment

Filtering of micro dust particles PM 2.5

Reduced risk of lung cancer by 90%

Healthy and trendy

Tình trạng ô nhiễm không khí đáng báo động ở Việt Nam

Theo báo cáo mới nhất của WHO, ô nhiễm không khí đã gây ra cái chết của hơn 6 triệu người mỗi năm vì các lý do như ung thư phổi, nhồi máu cơ tim, tai biến mạch máu não,... Trong 10 bệnh có tỷ lệ tử vong cao nhất tại Việt Nam có 6 bệnh liên quan đến đường hô hấp liên quan đến ô nhiễm không khí và chất lượng không khí. Trong Năm 2016, WHO đưa ra số liệu cho thấy khu vực Đông Nam Á và bờ tây Thái Bình Dương trong đó có Trung Quốc, Việt Nam, Malaysia... là những quốc gia bị ô nhiễm nặng nhất. Một trong những mặt tệ hại nhất của không khí ô nhiễm đó là các phân tử nhỏ hơn 2,5 micrometre  - gọi tắt là PM2.5 - vì chúng có thể đi vào phổi và hệ tuần hoàn. Một mét khối không khí chứa nhiều hơn 10 microgram PM2.5 được cho là dưới tiêu chuẩn.

cấu tạo khẩu trang lọc khí pitta

Khẩu trang Nhật Pitta
"Good Design Award 2014 best 100"

Vật liệu cao cấp POLYURETHANE, đạt chuẩn.
Professional dustproof, including fine dust. High-density multi-layer structure, giving very high filtration efficiency, up to 99% even dust particles as small as PM 2.5.
Wash and reuse washing.

Xiaomi mask Genuine anti-toxic and air filters are equipped with an air filter with 5 layers. For air filtration up to more than 99% PM 2.5 particles. Applying Light Touch technology with an advanced electrostatic filter helps to effectively filter the air and prevent poison. Also can customize the wire size, suitable for many faces. 

khẩu trang lọc khí airpop light xiaomi

THE WORLD'S FIRST AIR FILTER AND ANTI-POINT TECHNOLOGY

The power of our anti-toxic and air filtration technology lies in 5-layer toxic gas filtration technology. When we breathe with an air respirator, the air has to go through five layers of filtration before the air is inhaled into the lungs.  Face mask Can resist small dust particles such as PM 2.5 and PM10 100%. The two outer layers will filter dirt and reduce odors. The next layer filters dust particles larger than PM10 and the next layer will resist smaller particles like PM2.5. As a result, the air through the final layer is truly skin-friendly and clean for the lungs. 

WHAT CUSTOMERS SAY ABOUT NT HIGH-CLASS AIR FILTER EXPORT

khách hàng

The shop's Pitta and Xiaomi masks are great. From this point on, I only use the shop's dust mask!

Le Hoai Thuong

hình ảnh khách hàng

The shop's anti-poison masks are very good. My family is very satisfied with the shop's products. From the day I wear the mask I no longer suffer from nasal allergies!

Van Trung Nguyen

TIN TỨC MỚI NHẤT